Loading...

Nyheder 2014

DT 1. runde: Den 56. sæson kan begynde

30. maj 2014 · Jeppe Weinreich

Lørdag dystes der i Aabenraa om to gange seks pladser til DT-finalen i september.

Herrerne fra Aalborg AM og Frederiksberg IF’s kvindehold er to nye bekendtskaber ved lørdagens indledende DT-runde. Begge teams skal ved matchen i Aabenraa forsøge at slutte blandt de seks bedste hold, som går videre til finalen i september. 

Skive AM’s herrehold har de seneste par år været faretruende nær på at rykke ud af den bedste række, men har hver gang klaret frisag. Lørdag har de med Morten Dalgaard Madsen på både 100 og 200 meter en vigtig pointscorer på holdet.


I fjor sluttede Amager AC’s kvindehold på den frelsende 6. plads, men også de har en profil på holdet til at score vigtige point. Således er Stina Troest efter onsdagens rekordløb i Belgien med på både 400 og 800 meter, mens hun sparer sig på den lange hæk, da hun allerede mandag løber distancen ved et stort stævne i Polen.

Andreas Trajkovski har ferie fra sit amerikanske college og debuterer lørdag i Sparta-trøjen, hvor han møder sin nye klubkammerat Benjamin Gabrielsen.

Ellers er der flere interessante dueller i vente: Trine Mulbjerg (1900) mod Maria Sløk Hansen (Hvidovre AM) i kvindernes kuglestød, mens herrernes højdespring rummer et møde mellem de to danske mestre ude og inde hhv. Andreas Jeppesen (Esbjerg AM) og Jonas Kløjgård (Aarhus 1900).

© Copyright Dansk Atletik Forbund