Loading...

Nyheder 2014

Danske topnavne til start i Göteborg

13. juni 2014 · Christian Rath

Fredag og lørdag byder på to forskellige stævner på det historiske Slottskogsvallen i Göteborg. Begge med flere danske navne på programmet.

Om to uger kommer det til at foregå på Ullevi Stadion, når det gigantiske Världsungdomsspelen finder sted (27.-29/6), men i morgen og lørdag er det på det gamle Slottskogsvallen, at det sker. 

Fredagens Folksam Challenge – som arrangeres af den svenske klub IK Kville - har taget nogle af de discipliner på programmet, som lørdagens store Folksam Grand Prix ikke tilbyder. Det gælder bl.a. længdespring, hvor Morten Jensen (Sparta) møder sin nye klubkammerat Andreas Trajkovski. Sidstnævnte måtte melde fra sidste weekend i Randers, men skulle nu endelig klar til at springe igen. To 1900-profiler konkurrerer også ved dette stævne: Andreas Martinsen på 110 meter hæk og Trine Mulbjerg i kuglestød. 

Lørdag gælder det Folksam Grand Prix – med Göteborgs Atletikforbund som arrangør – og her venter der som altid et flot program. Med danske øjne er det de to EM-aktuelle løbere, Andreas Bube (Bagsværd AC) og Nick Ekelund-Arenander, som løber med opmærksomheden. Begge kan se frem til god modstand på deres respektive favoritdistancer. Nick får på 400 meter desuden selskab af det unge talent Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM), mens trespringer Peder P. Nielsen (Sparta) jagter sit første 16-meter-spring denne sæson.

Folksam Challenge – Göteborg d. 13. juni
Folksam Grand Prix – Göteborg d. 14. juni

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund