Loading...

Nyheder 2014

Andreas Martinsen i årets hurtigste tid: 13,77s

21. juli 2014 · Jeppe Weinreich

Hækkeløberen bekræftede søndag i Sverige sin gode form, da han ved WindSprint i Sundsvall vandt A-finalen.

Andreas Martinsen (Aarhus 1900) viste søndag i Sverige, at formen er til en ny dansk rekord. Med 13,77 sek. (+2,2) sejrede han således foran flere stærke konkurrenter i A-finalen på 110 meter hæk, og det til trods for, at han nærmest faldt over den sidste hæk og måtte bremse lidt op for ikke at snuble i mål. 

I revancheheatet et par timer senere fik han en fremragende start og kom over den første hæk foran den stærke amerikaner Fred Townsend, men umiddelbart efter mærkede han en stærk krampe i den ene lægmuskel og måtte stoppe op. 

”Det sidste, jeg har brug for nu, er en skade, så derfor stoppede jeg op med det samme. Jeg har på det seneste trænet meget i at ligge højere i mit løb, og det har meget naturligt belastet musklen,” fortæller Andreas Martinsen, hvis næste løb bliver uden for konkurrence ved NM-U23 på Østerbro førstkommende weekend. Herefter hedder det DM i Odense weekenden efter og Copenhagen Athletics Games d. 6. august.

Lovende comeback af Jannick Bagge 
Birmingham samme dag blev trespringer Janick Bagge (Hvidovre AM) noteret for 14.92 meter (+1,5) – bare 6 cm fra hans PR. Det 20-årige talent var væk hele vinteren grundet en fodskade og pådrog sig så i maj en fiber i baglåret. Kravet til NM-U23 lyder på 15.00 meter, så nu håber Bagge at få dispensation til at komme med. Det danske hold bliver offentliggjort tirsdag.

SGG WindSprint – Sundsvall (SWE) d. 20. juli 2014
 

© Copyright Dansk Atletik Forbund