Loading...

Nyheder 2014

Dødsfald: Carl Emil Lange, 83

21. juli 2014 · Per Egge Rasmussen

Medstifter af Randers Real Atletik og "Årets leder" 1993, Carl Emil Lange er død.

Fra Per Egge Rasmussen, Randers Freja Atletik har vi modtaget disse mindeord:

Medstifter af Randers Real Atletik, Carl Emil Lange, sov stille ind natten til fredag efter kort tids indlæggelse, 83 år gammel. Bisættelsen finder sted fra Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden, Randers på torsdag den 24. juli kl. 13.00. 

Anna og Carl Emil Lange VAR Randers Real Atletik. De startede klubben i 1969 i forbindelse med Randers Realskole og opnåede som ledere og trænere mange fornemme resultater med små midler. De blev fortjent tildelt DAFs udmærkelse "Årets leder" i 1993. Tiderne skifter, og efter 41 år var tiden løbet fra RRA, der pr. 1. januar 2011 blev lagt sammen med Randers Freja til Randers Atletik Freja. 

Carl Emil var i mange år en aktiv veteran atlet og en fast ankermand i kast på klubbens veteranhold, ind til han var sidst i 70´erne. Han havde også stor glæde af især sønnen Carsten, der en overgang havde den danske rekord i stangspring, men også flere børnebørn optræder mange steder på ranglisterne.

Carl Emil tjente i mange år hos Politiet i Randers, og han var også aktiv i Garderforeningen, Vendelboforeningen og naturhistorisk forening.

Vi er mange, der kan takke Anna og Carl Emil for vores atletikopdragelse.

Ære være Carl Emils minde 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund