Loading...

Nyheder 2014

Zürich2014: Fin stemning i truppen – nu bliver det alvor

11. august 2014 · Jeppe Weinreich

Den danske trup er endnu ikke fuldtallig. Maratonløberne skal i aktion i weekenden og ankommer først midt på ugen.

ZÜRICH - Størstedelen af den danske trup ankom søndag planmæssigt til Zürich, hvor de har base på Holiday Inn Airport Hotel, et pænt stykke fra Letzigrund. Mandag eftermiddag stødte Sara Slott Petersen til truppen, og nu mangler kun de fem maratonløbere, som ankommer midt på ugen, samt Andreas Bueno – der først skal løbe 1500 meter fredag.

Mens der ved VM i Moskva sidste sommer kun var tale om to deltagere, så kan man i år med 16 atleter plus trænere, behandlere samt holdleder Lars Nielsen tale om en rigtig trup. Stemningen er god trods det særdeles regnfulde vejr, som mødte dem ved ankomsten. Mandag var der klar bedring i vejret, og truppen benyttede ved middagstid muligheden for en træning på Letzigrund, inden de resten af ugen vil være henvist til træningsstadionet.     

Nicklas Hyde var inden afrejsen den eneste, som døjede lidt med skader. Han måtte trække sig fra 200 meteren ved DM og meldte efterfølgende fra til CAG. Men meldingen fra Nicklas selv er, at han nu er helt klar. Truppens fysioterapeut, Kristoffer Bjerke, kæmper således ikke med uret for at få nogen klar. Nu handler det bare om den sidste opladning.

Et åbent spørgsmål er dog, hvordan det danske 4x400 meter hold lørdag kommer til at se ud. Træner Mikkel Larsen vil vente med den endelige holdopstilling til fredag aften. Målsætningen ligger dog allerede klar: En dansk rekord.

© Copyright Dansk Atletik Forbund