Loading...

Nyheder 2014

Tine Bach Ejlersen jagter sin 9. titel

22. august 2014 · Jeppe Weinreich

Rudegaard Stadion i Holte danner i weekenden ramme om årets DM i mangekamp, som har glædeligt store startfelter hos seniorerne. Hos mændene er der en interessant tilmelding fra den tidligere mester, Christian Laugesen, mens Tine Bach Ejlersen er favorit til at udbygge sin samling af titler.

Tine Bach Ejlersen måtte grundet en baglårsskade sidste år melde afbud til DM Mangekamp i Herning. Dermed måtte 1900-atleten se sin sejrsrække på otte titler i træk brudt. Førstkommende weekend, hvor DM finder sted i Holte, kan hun så fortsætte, hvor hun slap, og sigte mod sin niende titel. Men i år skal den 29-årige Ejlersen holde godt øje med sine yngre konkurrenter, for ikke mindst Sofie Albrechtsen (Esbjerg AM) og Sandra Böll (Sparta) har vist stor fremgang i år.

Gæstevisit af Laugesen
Årets DM Mangekamp har glædelig stor deltagelse denne gang. Mens der er syv deltagere hos de kvindelige seniorer, så er der hele 11 deltagere hos mændene. Her vender hækkeløber Christian Laugesen (Sparta) lejlighedsvis tilbage for at lave sin første tikamp, siden han vandt DM tilbage i 2010. Selvom det er den lange hæk, som han satser på nu, så har han formentlig ikke helt glemt de andre øvelser og må følgelig gælde som favorit. Med er såmænd også EM-deltageren på 400 meter hæk, Nicolai Hartling (Sparta), der ligesom Laugesen sidst lavede en mangekamp ved DM i 2010 – i 16-17 års klassen. Sidste års overraskende vinder, højdespringer Andreas Jeppesen (Esbjerg AM), er ligeledes med i Holte, hvor der kæmpes i alle ungdomsklasser fra 14 år og op.

DM Mangekamp – Holte, d. 23.-24. august 2014
Startlister og anden info HER


Arkivfoto: Tine Bach Ejlersen vinder her i 2009 sin femte titel. I weekenden kan hun tage den niende af slagsen. (KG Image)

© Copyright Dansk Atletik Forbund