Loading...

Nyheder 2014

Dødsfald: Ingolf Romlund, 66

28. august 2014 · Dansk Atletik Forbund

Som formand for Julemærkemarchen igennem 25 år indsamlede Ingolf Romlund med en utrættelig og uegennyttig indsats et tocifret millionbeløb.

Ingolf Romlund
(1948-2014)

Det er med stor sorg, at vi har erfaret, at Ingolf Romlund pludselig er afgået ved døden. Et meget stort menneske er ikke mere blandt os. 
 
Ingolf Romlund var gennem en menneskealder formand for Julemærkemarchen (25 år), hvor han gennem årene med utrættelig indsats har samlet et tocifret millionbeløb ind til børnene på Julemærkehjemmene. Derudover har han både været medlem af Dansk Gang Forbunds bestyrelse og formand for Postens Marchforening.

Ingolfromlundashx

Ølsted 2013, overrækkelse af årets overskud fra Julemærkemarchen. Ingolf Romlund flankeret af protektorerne for marchen, grev Ingolf & grevinde Sussie af Rosenborg.

Jeg har kendt Ingolf siden 1989, hvor jeg startede min kapgangskarriere, og hvor Postens Marchforening arrangerede de allerbedste kapgangskonkurrencer og after parties i landet. Det har altid kendetegnet Ingolf, at når noget skulle laves, så skulle det være det bedste.

I denne svære stund går vore tanker til hans hustru, Ulla Romlund, og hans børn, børnebørn og svigerbørn.

En sand Ven er her ikke mere – ære være Ingolf Romlunds minde.

Søren-Erik Manegold Svendsen
Intern revisor Dansk Atletik Forbund 
Tidligere medlem af bestyrelsen i Dansk Atletik og Gang Forbund
Formand for Phønix VI39 kapgang

PS. Bisættelsen finder sted fredag den 29. august kl. 14.00 fra Holme Kirke

I Ingolfs ånd ønskes donation til Julemærkefonden i stedet for blomster ved bisættelsen. Reg 3001 Konto 0001004050 mærke "Ingolf Romlund"

© Copyright Dansk Atletik Forbund