Loading...

Nyheder 2014

Dygtig, vellidt sportschef siger farvel til Dansk Atletik Forbund

01. september 2014 · Henriette Leth Nielsen

I forbindelse med en opprioritering af familien har Thomas Bøgh valgt at stoppe som sportschef i Dansk Atletik Forbund.

”Det er med vemod, at Dansk Atletik Forbund siger farvel til vores sportschef gennem knap to år, Thomas Bøgh. Thomas blev ansat for at igangsætte en kulturudvikling i dansk atletik. Hans kompetencer indenfor nytænkning og konsensus-skabende processer har været en værdifuld fornyelse af vort elitearbejde. Thomas er værdsat blandt vore atleter, og samtidig har han formået at skabe forudsætningerne for gode sportslige resultater; senest ved EM i Zürich, hvor vores atleter med to top 8 placeringer og en række yderligere gode resultater viste gode takter forud for de kommende års verdensmesterskaber og olympiske lege. 
Vi havde håbet, at Thomas ville fortsætte med at styre dette arbejde. Men vi har naturligvis forståelse og respekt for, at Thomas ønsker at prioritere familie højere. Vi har sat stor pris på hans indsats, og han vil blive savnet såvel af atleter som af sine kolleger”, udtaler Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund, som også roser Thomas Bøgh for sin store indsats i forberedelserne af forbundets store projekt om forbedret fastholdelse af ungdomsmedlemmer.

Den kulturudvikling i dansk atletik, Thomas Bøgh har igangsat, og den fornyelse af elitesamarbejdet, den nu tidligere sportschef har tilført forbundet, er i fortsat udvikling og særdeles værdifuldt for DAF. Atletikforbundet arbejder videre ud fra disse erfaringer, og DAF's ledelse er nu i dialog med Team Danmark om den fremtidige daglige ledelse af forbundets elitearbejde.

© Copyright Dansk Atletik Forbund