Loading...

Nyheder 2014

Kastetalent nomineret til fornem pris

19. september 2014 · Jeppe Weinreich

15-årige Thea Jensen er blandt fem udvalgte, som kæmper om Guld Barre Prisen på 10.000 kr.

Hovedstadenatletiktheajensen YtashxFor tredje år i træk skal Guld Barre Prisen uddeles til fem unge sportstalenter fordelt i landets fem regioner. Og blandt de 25 nominerede, som er blevet fundet blandt 600 indstillede navne, finder man et enkelt navn fra atletikkens verden: Thea Jensen fra Hvidovre AM.


Den 15-årige kaster, som mestrer diskoskast og kuglestød stort set lige godt, er blevet indstillet i Region Hovedstaden, hvor hun kæmper med fire andre sportsfolk om at vinde prisen på 10.000 kr.

”Guld Barre Prisen er for alle, og vi ønsker at finde frem til regionernes bedste. Vi kan se med de mange indstillinger, at danskerne har taget prisen til sig, og det er vi meget glade for,” fortæller Marianne Forsingdal, Senior Brand Manager hos Toms Guld Barre.

Thea Jensen har sat et væld at rekorder i år, bl.a. har hun stødt 15.10 meter (3kg) i kuglestød og kastet 47.49 meter i diskoskast (0.75 kg). Senest vandt hun sidste weekend sin klasse ved DM Kastemangekamp – i ny årgangsrekord naturligvis. Hun startede i Glostrup IC, men kaster nu for Hvidovre AM under Michael Bruun Jepsens kyndige coaching. 

Stem Thea til tops
Den endelig afgørelse er op til en jury, men alle kan give en udvalgt sin stemme og dermed påvirke juryens votering. Vi anbefaler derfor at gå ind på denne side og give Thea din stemme.  Der kan stemmes en gang pr. dag. Den kandidat, der får flest stemmer på Facebook, får en stemme med, når juryen voterer fra d. 15. oktober og frem til d. 1. november, hvor de fem regionale vindere vil blive offentliggjort.

© Copyright Dansk Atletik Forbund