Loading...

Nyheder 2014

Er Danmarks bedste holdkammerat fra Dansk Atletik Forbund?

29. september 2014 · Henriette Leth Nielsen

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

Victor Y Fuld FigurashxJagten er gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Fra 1. oktober og seks uger frem kan man på www.fidusbamsen.dkindstille en ung i alderen 12 til 19 år til den nystiftede pris, DIF og Nordea-fondens Fidusbamse. 

Prisen vil blive uddelt til en ung fra Dansk Atletik Forbund eller fra en af Danmarks Idrætsforbunds øvrige foreninger. 

Kender du en, du vil indstille til den fornemme pris?
Vinderen af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil være en, der kan glæde sig over andres præstationer, altid udviser fair play og bidrager til fællesskabet på holdet eller i træningsgruppen. Når man indstiller en person, skal man uploade et billede og gerne fortælle om en situation, der viser, hvorfor vedkommende fortjener at vinde.

Med prisen følger ikke kun æren. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner. Så der kan blive rig mulighed for en fed træningslejr eller deltagelse ved et stort stævne i udlandet.

 

Fidusbamsen Bannerashx

Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 10. januar til gallashowet SPORT 2014 i BOXEN i Herning. Det ville da være fedt, hvis det blev én fra Dansk Atletik Forbund, som vandt.

Ugekonkurrencer 
Udover hovedpræmien vil der mellem 1. oktober og 15. november være en række ugekonkurrencer, hvor man kan vinde gode sportspræmier. Men det kræver, at man liker Facebook-siden og holder øje, når de nye konkurrencer udskrives hver mandag.

© Copyright Dansk Atletik Forbund