Loading...

Nyheder 2014

Fin start for ny træneruddannelse

15. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

Marselisborghallen dannede i weekenden ramme om det første af tre moduler i den nye træneruddannelse, som er et led i DAFs fastholdelsesprojekt. Der stod ”Spring” på skemaet i Aarhus, hvor over 30 deltagere var mødt op.

Atletiktrænere, der kan arbejde med børn og unge mellem 10 og 13 år, udfylder en vigtig funktion i landets mange klubber. De unge strømmer for tiden til atletik, og der er brug for kompetente personer med den rette faglige og pædagogiske indsigt til at tage imod dem. En ny træneruddannelse sigter specifikt på denne målgruppe, og den blev for alvor søsat sidste weekend i Aarhus, hvor det første af tre moduler (i alt 120 timer) blev afviklet.


I Aarhus stod der ”Spring” på skemaet, og her var bl.a. cheftræner i EliteKraftCenter Vest, Lars Nielsen, blandt underviserne. I foråret afvikles på tilsvarende vis modulerne ”Sprint/hæk” og ”Kast” i hhv. Odense og København. Over 30 vordende ungdomstrænere deltog i Marselisborghallen, som p.t. er under en større renovering.

”Det var en meget fin start, synes jeg. Deltagerne skulle efter undervisningen aflevere et evalueringsskema, og her var responsen ovenud positiv,” lyder det fra Leif Dahlberg, projektleder af Fastholdelsesprojektet.

Læs mere om Træneruddannelsen HER 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund