Loading...

Nyheder 2014

Fornem, fortjent pris til Kirsten Bergmann

26. oktober 2014 · Henriette Leth Nielsen

Ildsjæl Kirsten Bergmann fra Herning GF blev lørdag ved Atletikkens Årsfest hyldet med klapsalver, blomster og nål fra European Athletics som symbol på den fornemme pris, ”Women’s Leadership Award”, der skal hjælpe med at få flere kvindelige ledere i atletikken, og som Kirsten Bergmann fra Herning GF har modtaget.

DAFs formand Karsten Munkvad overrakte blomster og nål fra European Athletics som symbol på den fornemme pris til Kirsten Bergmann lørdag ved Atletikkens Årsmøde med følgende ord: 

European Athletics Leadership Award er en anerkendelse fra det europæiske atletikforbund af det kæmpestore arbejde den enkelte klubleder, træner, ildsjæl laver idet daglige – på hver deres måde og med hver deres unikke betydning. Læs mere her.

Hvis nogen lever op til kriterierne – er det Kirsten. Du har haft et livslangt engagement i atletik. Som aktiv, inspirator, træner, talentudviklerklubleder / formand i Herning gennem flere årtier.
Du arrangerer stævner af høj kvalitet, arrangerer motionsløb. Du har siddet på centrale poster i regionen og i DAF. Lige nu i teknisk udvalg og appeludvalget. Du er atletikkyndig, insisterende og utroligt seriøs. Du giver  respekt. Du er en rigtig ildsjæl.

Tillykke med anerkendelsen Kirsten

© Copyright Dansk Atletik Forbund