Loading...

Nyheder 2014

Greve Atletik er Årets Forening

26. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

Morten Larsen modtog ved Atletikkens Årsfest prisen som Årets Leder. Samtidig blev hans klub Greve Atletik kåret som Årets Forening.

Med to ud af tre priser satte Greve Atletik et stærkt aftryk på lørdagens prisuddeling i forbindelse med Atletikkens Årsfest i Strib. 

Først modtog de prisen som ”Årets Forening”. Sidste år var klubben også nomineret, men måtte dengang se Aalborg AM løbe med æren.


Tre glade og stolte Greve-folk. Morten Larsen flankeret af Knud Høyer og Inge Faldager.

I indstillingen blev der bl.a. lagt vægt på, at klubben trods sin relativt lille størrelse har markeret sig som én af stærkeste ungdomsafdelinger i landet. Hvad fastholdelse og rekruttering af unge angår, er Greve Atletik ligeledes én de klubber, som er gået forrest.

Én af dem, der har æren for det, er Morten Larsen. Han kunne meget passende gå op på scenen igen, da prisen som Årets Leder gik til ham.

”Morten Larsen er et omdrejningspunkt i Greve Atletik, hvor han ud over at passe sin post i bestyrelsen er en engageret træner for klubbens mange unge.  Afslutningsstævnet i Greve i september har i mange år været blandt de to største ungdomsstævner herhjemme. Et velorganiseret stævne, som Morten har lagt en masse energi i for at få til at køre. Sidst, men ikke mindst, sagde Morten med kort varsel ja til at være holdleder ved årets nordiske juniorlandskamp i Norge – og leverede her en kæmpe indsats.”

Den sidste pris ”Årets Arrangør” var Dansk Atletik Forbund så ubeskeden at løbe med. Det var naturligvis det umådeligt vellykkede VM Halvmaraton, der udløste prisen. Projektleder Lene Kryger Pedersen modtog prisen på vegne af DAF.

”Det hører til sjældenhederne – og er da nok også en engangsforseelse – at man nominerer sig selv. Indstillingen er dog kommet fra de mange klubber, som på den ene eller anden måde var med til at gøre den 29. marts 2014 til en uforglemmelig dag,” hed det i indstillingen.
   
Årets Leder
Morten Larsen, Greve Atletik
(nominerede: Jesper Breum, Roar Atletik & Martin Roald-Arbøl)

Årets Forening
Greve Atletik
(nominerede: Hvidovre AM & Fredericia Løbeklub)

Årets Arrangør
Dansk Atletik Forbund
(nominerede: Aabenraa IG & Sparta AM)

Se en liste over tidligere prismodtagere HER

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund