Loading...

Nyheder 2014

Aalborg flytter onsdagsstævnerne indendørs

28. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

De vestdanske klubber har på fin vis koordineret årets indestævner. Sæsonen skydes i gang allerede onsdag den 12. november i den nye atletikhal i Aalborg.

Et månedligt onsdagsstævne er en fast tradition på Skovdalen Stadion i Aalborg. Med etableringen af en atletikhal ved Gigantium kan den tradition nu fastholdes hen over vinteren, og der lægges ud allerede d. 12. november. Det fremgår af en ny stævneinvitation, hvor alle vestdanske stævner på fin vis er blevet koordineret, så der er skabt overblik over konkurrencemulighederne i den kolde og mørke tid.


Benjamin Lobo Vedel ved den officielle åbning af Aalborgs nye hal i januar 2014.

Skive har som tidligere år tre ministævner, som er oplagte kvalifikationsstævner til de indendørs mesterskaber, som Spar Nord Arena har dannet ramme om siden 2008.

Også programmet i Marselisborghallen i Aarhus kører efter tidligere sæsoners model med bl.a. ”Sidste Chance” den 29. december og Vestdanske Ungdomsmesterskaber d. 31/1-1/2. Da førstnævnte stævne kun er for atleter fra 14 år og opefter (med undtagelse af 50 og 60 meter), har man i Aalborg valgt på samme dag ligeledes at tilbyde de yngste en sidste stævnemulighed inden det nye år. 

Og Odense? Færdiggørelsen af hallen er blevet forsinket grundet en vandskade, men planen er, at der kommer et stævne i enten januar eller februar.

Se hele oversigten HER

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund