Loading...

Nyheder 2014

Pengeregn over Aarhus 1900

28. oktober 2014 · Jeppe Weinreich

En nystiftet fond har støttet Aarhus 1900 med 75.000 kr. i klubbens bestræbelser på at få en godt uddannet trænerstab. Også fire af klubbens talenter modtog penge ved prisuddelingen forleden på Aarhus Rådhus.

En stor check på 75.000 gode danske kroner. Det var det beløb, som ungdomskonsulent i Aarhus 1900, Jane Lindved, i sidste uge kunne modtage på klubbens vegne. Den glade giver er den nystiftede Aarhus Idrætsfond, og pengene er øremærket klubbens uddannelses-program, som sigter mod, at alle trænere i atletikafdelingen er uddannede og har en opdateret viden omkring ATK-konceptet. Klubben har da også været flot repræsenteret på de trænerkurser, som DAF afvikler i forbindelse med Fastholdelsesprojektet. Samtidig støtter fonden 1900’s initiativ omkring at medvirke til udviklingen af andre atletikmiljøer i Aarhus, senest i forbindelse med opstart af børneatletik på Vejlby Stadion i samarbejde med Aarhus Fremad.


Fra venstre: Marcus Thomsen, Mette Graversgaard, Nicholas Nyengaard, Anna Thestrup Andersen og Jane Lindved.

”Det betyder selvsagt rigtig meget for os - dels økonomisk og dels fordi det er et skulderklap i forhold til det arbejde som aktive, trænere og ledere i klubben yder hver eneste dag,” lyder det fra bestyrelsesmedlem i Aarhus 1900, Ulla Kolding.

I forbindelse med prisuddelingen på Aarhus Rådhus fik fire af klubbens talenter samtidig en check på 15.000 kr. til deling. Penge, som skal bruges til træningslejre.

Bag Aarhus Idrætsfond står Idrætssamvirket, Eliteidræt Aarhus og Casino Royal.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund