Loading...

Nyheder 2014

Trænerbesøg blev en overvældende succes

03. november 2014 · Jeppe Weinreich

De danske topsprintere og deres trænere fik fornyet inspiration, da stjernetræner Loren Seagrave i weekenden besøgte Aarhus. Ved lørdagens undervisning deltog der over 50 danske trænere.

Marselisborghallen undergår p.t. en større renovering, og rammerne om weekendens trænerseminar var bestemt ikke prangende. Indholdet var der til gengæld international klasse over, da Loren Seagrave søndag gav en masterclass, hvor syv af dansk atletiks topsprintere blev set efter i sømmene. 


Loren Seagrave (tv) sammen med Anne Sofie Kirkegaard og hendes træner Lars Kristiansen. (Mikkel Larsen)  

Seagraves besøg indgår som et led i DAFs Fastholdelsesprojekt, der som et vigtigt delmål har at styrke de hjemlige træneres kompetencer. Om lørdagen deltog over 50 af disse i en større session med både teori og praksis på programmet.

”Jeg tror på vidensdeling, så derfor arbejder jeg også med at uddanne andre trænere. Det er vigtigt, for hvis jeg udelukkende havde konsulenttimer med atleterne, så vil de måske have svært ved at forklare deres personlige træner, hvad jeg har undervist i, og så ryger man tilbage i det samme som før,” udtalte Loren Seagrave til Aarhus Stiftstidende, som i dag mandag havde en større omtale af arrangementet – med fokus på søndagens træning for de syv danske topsprintere. Læs artiklen HER

Også TV2 Sporten var på plads i Marselisborghallen – se to indslag HER

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund