Loading...

Nyheder 2014

Job: KIF søger assistenttræner

07. november 2014 · Dansk Atletik Forbund

Træneren skal assistere Wojciech Buciarski i dennes springgruppe, som tæller godt 20 atleter.

 

KIF LogoashxAnnonce:

Københavns Idræts Forening (KIF) søger en assistenttræner til klubbens springgruppe, der har Wojciech Buciarski som hovedtræner. Gruppen træner seks gange om ugen og har op til 20 trænende atleter. Både unge fra 15 år, men også senioratleter over 30 år. Flere af atleterne har i de sidste år markeret sig som de bedste i Danmark på både senior- og ungdomsniveau, og gruppen er en af Danmarks bedste springgrupper. 

Kompetencer
Vi ser gerne, at du har en solid erfaring inden for spring. Enten som træner eller atlet, måske begge dele. Derudover skal du besidde evnen til at arbejde både med senior- og ungdomsatleter, og gerne kunne arbejde både med deres mentalitet og fysik. Assistenttræneren arbejder under Buciarski, og skal være til stede minimum tre gange om ugen. I stævnesæsonen håber vi, at du kan være af sted med atleterne til stævner i en fordeling med hovedtræner. 

Ansøgning sendes til Søren Brasen senest den 20. november på sorenbrasen@hotmail.comFor yderligere info kontakt på sorenbrasen@hotmail.com eller 26718858 (aftentimerne). 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund