Loading...

Nyheder 2014

60 i dag: Karsten Munkvad

18. november 2014 · Jeppe Weinreich

Formanden i DAF fylder rundt.

Karsten Munkvad sad som bestyrelsesmedlem i Dansk Atletik Forbund under fire forskellige formænd, inden han i 2012 selv overtog posten. Ved årsmødet for nylig i Strib blev han genvalgt til endnu en toårig periode. I dag runder han så de 60 år og kan med tilfredshed konstatere, at forbundet er inde i en positiv udvikling med flere nyligt søsatte projekter, som alle rummer spændende perspektiver.

”Vi må hele tiden tilpasse os. Vi befinder os i et samfund af projekter – hele tiden fornyelse, og et nyt projekt skal være skabt, inden det projekt, man er i gang med, er færdigt. Billedlig talt hopper vi fra isflage til isflage,” lød det fra Munkvad, da han for to år siden blev valgt til formand. 

Bosat syd for Aarhus, ikke langt fra Grønlykkeskolen, hvor han i en årrække har været lærer, har udnævnelsen som formand medført en øget rejseaktivitet fra bopælen til DAFs kontor i Brøndby. Den tur tager han igen torsdag den 4. december, hvor der i de nævnte lokaler i Idrættens Hus vil være en lille reception fra kl. 15-17.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund