Loading...

Nyheder 2014

Nyansættelse i DAF

20. november 2014 · Henriette Leth Nielsen

I forbindelse med at Leif Dahlberg har valgt at stoppe som projektleder i Dansk Atletik Forbund for ’Fremtidens Atletikmiljø’, har DAF nu ansat Katja Salivaara til at føre projektet videre.

"Rekrutteringsprocessen resulterede i mange kvalificerede ansøgere. Vi har valgt at ansætte Katja som ny projektleder, da vi vurderer, at hendes faglige og personlige kvalifikationer passer bedst til de forventninger, vi har til Leif Dahlbergs efterfølger.

Med offentliggørelsen af rapporten ’Fremtidens atletikmiljøer’ træder projektet ind i en ny fase, hvor det hidtidige arbejde vil blive suppleret med opfølgning på rapportens anbefalinger. Jeg føler mig overbevist om, at Katja vil berige denne proces”, lyder det fra direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Katja begynder på DAF-kontoret mandag 1. december. Den 34-årige finne har boet i Danmark i to år og er i disse dage ved at færdiggøre sin uddannelse i statskundskab. Derudover har hun en bachelor-grad i “social sciences of sport” samt studeret sportsmarkedsføring.
For Katja er sport dog mere end ’blot’ et studie.   Den tidligere nationale elitesprinter i Finland har bl.a. følgende erfaringer med sport og i særdeleshed atletik på CV’et:

• Protokolansvarlig ved EM 2012 i Helsinki
• Medlem af kultur- & fritidsudvalg i sin finske hjemby Mikkeli samt af regionsbestyrelse i finsk atletik
• Tidligere løbsleder for finsk landevejsløb
• Tidligere kontorassistent i Sparta
• Mangeårig ungdomstræner i atletik
• En lang række frivilligposter i forbindelse med sportsarrangementer i Danmark og Finland

Inden DAF byder Katja Salivaara velkommen mandag 1. december, siger forbundet farvel til den hidtidige projektleder Leif Dahlberg fredag 28. november.

“Leif Dahlberg har ydet en enestående indsats for dansk atletik, og jeg er sikker på, at vi som sport vil nyde godt af hans indsats i mange år fremover”, slutter Jakob Larsen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund