Loading...

Nyheder 2014

Elitesportsakademi Aarhus holder infoaften onsdag

24. november 2014 · DAF/ESAA

Unge idrætstalenter i Aarhus anbefales kraftigt til at møde op på NRGi Park i morgen, hvor de kan høre mere om, hvordan man kombinerer skolegang med træning på eliteniveau.

ESAA afholder i samarbejde med Team Danmark informationsaften den 26. november kl. 17.00- 18.30 for nye elever i Folkeskolens talentklasser og kl. 19.00-21.00 for Ungdomsuddannelser.

Møderne afholdes i YouSee Lounge på NRGi Park

ESAA er et partnerskab mellem lokale klubber, byens uddannelsesinstitutioner, Team Danmark og DIF, og partnerskabet er forankret i Aarhus Kommune ved fonden Eliteidræt Aarhus.

ESAA tilbyder, i samarbejde med byens uddannelsesinstitutioner og eliteklubber, mulighed for at kombinere uddannelse og elitesport i Aarhus.

Helt konkret tilbyder vi morgentræning tirsdag og torsdag kl. 8.00-9.30 i skoleåret + en kursusrække + styrketræning + events + tøj + hjælp til skadesdiagnosticering.

Med udgangspunkt i NRGi Park og Arena og de omkringliggende haller er der etableret et elitemiljø med nogle af landets bedste trænere og topmoderne faciliteter inden for 15 sportsgrene, hvoraf Atletik er den ene.

Aarhus 1900 og ESAA samarbejder om at skabe rammerne for, at det bliver muligt for de talentfulde atletikudøvere kan forene skole skolegang med træning på eliteniveau uden at kompromittere den ene del på bekostning af den anden.

Der afholdes idrætsspecifikt infomøde omkring Atletik tirsdag den 27. januar kl. 19.00  i Aarhus 1900’s klublokaler. 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund