Loading...

Nyheder 2014

Arrangørerne anbefaler alle at købe startnummer til Copenhagen Half Marathon nu

03. december 2014 · Henriette Leth Nielsen

Vent ikke med at tilmelde dig til Cph Half, hvis du ønsker dig et stort, whau-skabende løb à la VM Halvmaraton.

Grundstenene er allerede nu lagt for, at Københavns nye halvmaraton bliver en stor, flot begivenhed i verdensklasse. Forudsætninger for at skabe et verdenskendt løb i Danmark bliver aldrig bedre end nu - i kølvandet af VM Halvmaraton, hvor verdens løbeøjne allerede kigger imponeret på os. 

Alle jer tusindvis af løbere der foreløbig har tilmeldt sig Cph Half, er med til at sikre, at vi har 100% opbakning, goodwill og engagement fra vores partnere, lige fra myndigheder til sponsorer. Hvis du også ønsker, at Danmark skal have et tilbagevendende løb med alle de bedste elementer fra VM Halvmaraton – år efter år, så er det lige NU, chancen er der. Og hvis du ønsker, at Danmark skal have sit eget, internationale løb, der trækker deltagere fra hele verden – ligesom Berlin har sit maraton, Sverige har Göteborgsvarvet, England har London Marathon og USA har NYC Marathon - så vent ikke med at tilmelde dig. 

Det er nemlig nu, du kan være med til at støtte op om løbet, så Cph Half kan blive en tilbagevendende, verdensberømt løbefest i København med alle de elementer, der er med til at gøre det stort, prestigefyldt og whau-skabende.

Tilmelding og yderligere info på www.cphhalf.dk

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund