Loading...

Nyheder 2014

DM Mangekamp i Aalborg og Maribo

04. december 2014 · Jeppe Weinreich

Den nye atletikhal i Aalborg får sin ilddåb med DM Mangekamp i weekenden 14.-15. marts. Det udendørs mesterskab bliver med IK Olympia som vært.

I går blev det andet i rækken af Onsdagsstævner afviklet i Gigantium i Aalborg. Et stævne med udelukkende lokal deltagelse, hvor Aalborg AM fik øvet sig sig som arrangør. Om lidt over tre måneder kommer atleterne imidlertid rejsende fra hele landet, når DM Mangekamp skal afvikles i den nye hal i weekenden 14.-15. marts. 

Syv- og tikæmpernes indendørs mesterskab har med Snekkersten (i 2009 og 2010) som undtagelsen altid haft hjemme i Marselisborghallen. De senere år har det dog været uden en lokal arrangør, hvorfor DAF/Team Mangekamp har påtaget sig opgaven i Aarhus. Nu har Aalborg AM på glædelig vis påtaget sig arrangørrollen, og dermed får Gigantium sin ilddåb som atletikhal.

Maribo som DM-vært
Lolland er sjældent vært for DM-arrangementer, men til sommer (15.-16. august) byder lejligheden sig for første gang i mange år. Den udendørs udgave af DM Mangekamp er nemlig henlagt til Maribo Stadion, hvor IK Olympia er vært. 

Det renoverede atletikanlæg blev indviet med et åbningsstævne i april 2012, hvor bl.a. Nick Ekelund-Arenander løb 400 meter. Og så sent som i maj i år dannede stadion ramme om den indledende runde (øst) af DTU. Ellers skal man tilbage til DM Maraton i ’76 og DM Cross i ’62 for at finde Maribo i rollen som DM-vært.

Den foreløbige oversigt over mesterskaber kan ses HER

TV Nord besøgte Onsdagsstævnet i Gigantium i går. Se et indslag her (spol frem til 33:30 min.)

© Copyright Dansk Atletik Forbund