Loading...

Nyheder 2014

I denne søde juletid..

19. december 2014 · Jakob Larsen

Julen står for døren, og dermed nærmer et særligt år i dansk atletik sig sin afslutning.

Fra DAF's kontor skal der lyde et stort tak til alle udøvere, trænere, ledere og alle andre interesserede for at være en del af vores sport i 2014.

Det forgangne år hører til blandt de skelsættende i dansk atletiks historie. VM-værtskab, igangsættelse af projekt “Fremtidens atletikmiljø”, et godt EM i Zürich for vores bedste atleter, national udfoldelse af Skole-OL samt forberedelse af et omfattende samarbejde med DGI om løbeområdet er blot et udpluk af de mange højdepunkter, som året har budt på.

Forbundets kontor holder lukket i perioden 20. december-4. januar og vi ser med store forventninger frem til næste års mange spændende opgaver, som vi sammen med jer forhåbentlig kan få til at overgå de håb og forventninger, som vi alle har.

På DAF’s kontor vil det nye år byde på omstruktureringer i personale. Således vil den hidtidige projektleder for Skole-OL Lene Kryger Pedersen overgå til det nye samarbejde med DGI, hvorfor stillingen som projektleder for Skole-OL er slået op. Samarbejdet med DGI vil medføre yderligere justeringer i DAF’s nuværende personalestruktur. DAF’s foreninger vil blive orienteret om dette i det nye år.

Vi ønsker vi jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund