Loading...

Nyheder 2014

Stor deltagelse ved Kronborg Games 1. runde

23. december 2014 · Jeppe Weinreich

Søndag tropper 340 ungdomsatleter op i Snekkersten Idrætscenter til den første runde af årets Kronborg Games.

HIF Atletik introducerede i 2009 - med stor succes - en nyskabelse inden for indendørs atletikken i Danmark - en indendørsturnering over tre runder – og succesen fra de senere år følges i morgen søndag op med den syvende udgave. I alt er der tilmeldt 340 deltagere fra 20 forskellige klubber (18 sjællandske & to svenske).

 

”Traditionelt sker der en stigning i deltagerantallet over vinteren, hvor mange bruger konkurrencerne som test af formen op til diverse mesterskabsstævner – så det tegner allerede nu til at blive en forrygende sæson. Succcesen er et klart bevis for, at atletikfolket holder af at komme til de gode forhold i Snekkersten Idrætscenter,” lyder det fra Birthe Steenberg fra den arrangerende klub, Helsingør IF.

Man kæmper for sin klub 
Klubkonkurrencen afvikles over alle tre afdelinger – de næste afdelinger afholdes 31. januar og 28. februar - efter et koncept, hvor der opnås både individuelle point og hold point i hver afdeling. Både gode placeringer og mængden af deltagere fra de enkelte klubber har indvirkning på det samlede slutresultat i den store klub konkurrence, så alle der deltager er med til at skrabe point sammen til sin klub.

Stævnet starter kl. 10 med de mindste aldersgrupper, der afvikler deres øvelser først i tidsprogrammet, hvorefter de store tager over i eftermiddagens program. Stævnet forventes afsluttet omkring kl. 18.

Kronborg Games 1. runde – søndag d. 4. januar 2015
Stævnets hjemmeside

 

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund