Loading...

nyheder 2015

Tina Kryger Mondrup ny visionsprogramleder for motionsløb i DGI/DAF

09. januar 2015 · DAF

DAF og DGI starter samarbejde om motionsløb med erfaren projektleder som daglig leder for samarbejdet

Kort før årsskiftet vedtog DGI og DIF at igangsætte en række projekter i forlængelse af de to organisationers vision 25-50-75. Visionen indebærer et mål om, at 75 % af danskerne i 2025 skal være idrætsaktive. Og 50 % af danskere skal være medlem af en idrætsforening.

 

Et af indsatsområderne er løb, hvor DGI og DAF i samarbejde skal få 100.000 flere danskere til at løbe i de kommende år. Målet om flere løbeaktive skal nås via en omfattende indsats på træningskoncepter, uddannelse, foreningsudvikling og arrangementer. Hensigten er at samle DGI’s og DAF’s samlede løbeaktiviteter til en fælles enhed under en fælles ledelse.

 

Første skridt i det ambitiøse samarbejde blev taget ved årsskiftet, hvor den daglige leder af visionen for løb blev ansat. 45-årige Tina Kryger Mondrup skal således i de kommende år stå i spidsen for de mange tiltag, som vil involvere de to organisationer, DGI’s landsdelsforeninger, medlemsforeningerne i DAF og DGI, samt eksterne samarbejdspartnere.

 

DAF’s direktør Jakob Larsen udtaler i forbindelse med ansættelsen: “Jeg er sikker på, at vi har gjort et godt valg ved udpegelsen af Tina. Hun har været en afgørende del af forberedelserne af projektet, har et bredt kendskab til løb i Danmark og har med sine hidtidige resultater i DGI-regi vist, at hun gør en forskel via sit arbejde. Jeg har store forventninger til Tinas indsats og mine medarbejdere ser frem til de kommende års samarbejde.” 

 

Chef for DGI Lab, Troels Rasmussen er også tilfreds med ansættelsen: "Tina har i en årrække arbejdet med at udvikle løb i foreningsregi og hun kan tage en stor del af æren for den fine fremgang DGI løb har oplevet over en årrække. Tina er helt opdateret på nyeste forskning og tendenser i løbe-Danmark. Hun har trukket et meget stort læs i hele forberedelsen af visionssamarbejdet og derfor har hun dyb kendskab til de aftaler, som nu skal omsættes til fremgang i de danske løbeklubber. Tina har endvidere evnen til at samle folk omkring en opgave, hvilket bliver afgørende i de kommende år, hvor to organisationers arbejde med løb skal smelte sammen til gavn og glæde for løbere og løbeklubber i Danmark”.

 

Tina Kryger Mondrup er Bachelor i Idræt og sundhed fra SDU og har en Master i Idræt og Velfærd fra Københavns Universitet samt projektlederuddannelse fra IBC Kolding. Tina Kryger Mondrup har siden 1996 arbejdet som udviklingskonsulent i DGI med løb som speciale. I det daglige vil Tina Kryger Mondrup arbejde sammen med ansatte i såvel DGI som DAF og vil i det daglige referere til DAF’s direktør.

© Copyright Dansk Atletik Forbund