Loading...

Nyheder 2015

Hvidovre AM opruster

05. februar 2015 · Pressemeddelelse

Michael Bruun Jepsen er netop blevet ansat som sportschef i den fremgangsrige klub.

Da atletikken i Hvidovre i 1997 blev genforenet under navnet Hvidovre Atletik & Motion efter godt 30 års "separation" i hhv. Hvidovre IF og Hvidovre AK, var det idrætslige udgangspunkt ganske langt fra tidligere tiders niveau, hvor DM-medaljer og landsholdspladser var talrige. Der var dog en god gruppe af unge talenter at bygge på, og under cheftræneren Jakob Juul Rasmussens ledelse gik det hurtigt fremad. Efter få år var klubben tilbage i Elitedivisionen for både mænd og kvinder, og antallet af DM-medaljer steg støt og roligt. De seneste år har man placeret sig solidt blandt de bedste klubber i landet, og også som stævnearrangør - bl.a. med nyskabelsen Copenhagen Open - har klubben markeret sig i toppen af dansk atletik.

Men det koster at være en storklub. Både i forhold til økonomiske og menneskelige resurser. Hvidovre AM har nu taget konsekvensen for at sikre og udbygge sin position blandt de bedste klubber i Danmark. Således har man besluttet at ansætte kastetræner og næstformand, Michael Bruun Jepsen, som sportschef. Michael har siden 1999 fungeret som kastetræner i klubben, og gennem de seneste år har han desuden på ulønnet basis fungeret som sports- og stævnechef. Han vil nu som ansat sportschef få mere tid til en målrettet og professionel indsats med ansvar for klubbens samlede sportslige aktiviteter, herunder koordinering af eliteindsatsen og trænerbemandingen af de forskellige disciplingrupper. Michael vil også være ansvarlig for DAF's talentcenter i Hvidovre. På stævnesiden satses der på at gøre Copenhagen Open til landets største - og bedste - atletikstævne. Stævnet havde i sin kun anden udgave i 2014 mere end 2000 starter, så det er allerede blandt "sværvægterne" i dansk atletik. Den ønskede vækst forventes indfriet ved fortsat produktudvikling samt en øget markedsføring i både vestdanmark og Sverige.

Som en yderligere del af klubbens satsning har man tilknyttet 400 og 800 m løberen, Tanja Ravnholt, som ungdomschef. Tanja, der i lighed med Michael er idrætsuddannet fra Københavns Universitet, vil få ansvaret for koordinering af klubbens ungdomsaktiviteter, herunder at sikre "fødekæden" fra den meget store børneafdeling op til klubbens junior- og seniorafdeling.

© Copyright Dansk Atletik Forbund