Loading...

Nyheder 2015

DM-inde: Janick Klausen stopper sæsonen

18. februar 2015 · Jeppe Weinreich

Trods 2.21 meter sidste weekend er højdespringeren endnu ikke i den form, hvor han gerne vil være. Derfor meldte han onsdag afbud til DM-inde for at rette blikket mod udendørssæsonen.

Der var lagt op til den bedste DM-finale i højdespring nogensinde, men den må vente til en anden gang. Onsdag blev det nemlig officielt, at Janick Klausen (1900) melder fra til DM i Skive. Og det har IKKE med nogen pludselig opstået skade at gøre, at det kun blev til to konkurrencer denne vinter.

”Det har været vigtigt for mig at kunne spore noget fremgang ift. teknik, tilløb og form. Jeg er dog ikke i nogen superform, og det vil jeg selvfølgelig gerne lave om på, så derfor bliver der sat hårdt ind på at komme i en rigtig god grundform, så jeg ikke løber ind i alle mulige småskader, der sætter begrænsninger for, hvor meget kvalitetstræning jeg kan lave,” skriver han på Facebook.

Trods afbuddet er der lagt op til en flot konkurrence, hvor Janicks klubkammerat, Jonas Kløjgård, nu er storfavorit til at genvinde indendørs-titlen. I fjor var det med beskedne 2.03 meter. I år er han helt anderledes godt springende med 2.17 og 2.14 meter i de seneste to konkurrencer. Ved sidstnævnte lejlighed var han endda ganske tæt på også at tage højden 2.18 meter, hvilket kun er to cm fra EM-kravet (B).


Kløjgård har endnu sin første titel udendørs til gode. De seneste to år har Andreas Jeppesen (Esbjerg AM) overraskende snuppet den foran ham. Jeppesen har ikke sprunget siden DT-finalen i september, men dukker ifølge startlisten op til finalen søndag kl. 15.45.

DM-inde - Skive 21.-22. februar 2015 
Opdaterede startlister

© Copyright Dansk Atletik Forbund