Loading...

Nyheder 2015

DM-arena bliver bedre klædt på

26. februar 2015 · Jeppe Weinreich

Finansieringen er nu på plads, og dermed vil Spar Nord Arena til næste år være isoleret.

En million kroner. Det bevilligede Skive Byråd i går til reparation og ikke mindst isolering af Spar Nord Arena, der har dannet ramme om de seneste otte indendørs DM. Den runde million kommer oven i en halv af slagsen, som byrådet tidligere har givet. Dermed er de krævede seks mio.kr. tilvejebragt – og der er pludselig udsigt til en lun hal næste vinter. Det skriver Skive Folkeblad.

Ikke at tilskuere eller atleter har frosset til DM og DMU de senere år, men temperaturen udenfor har også været mild. Nu er DM fremover sikret, også imod kommende isvintre. Og ikke mindst den daglige træning vil få langt bedre forhold. Først skal det kommende arbejde i udbud.

”Jeg håber, vi får et godt resultat ud af udbuddet, og at vi så kan have en isoleret og tæt hal klar til næste års DM,” siger afdelingsleder i Skive Kommune, Peter Svendsen, til avisen.

Om lidt over en uge gælder det DMU, men om Skive også i 2016 vil stå for begge mesterskaber, er endnu uvist. Med den nyligt indviede atletikhal i Odense er der i hvert fald nu to atletikhaller i Danmark med de certificerede 200 meter rundbaner.

© Copyright Dansk Atletik Forbund