Loading...

Nyheder 2015

Morten mistede balancen

08. marts 2015 · Jeppe Weinreich

EM 4. dag. Et uheld i søndagens semifinale gav den danske indsats en lidt ærgerlig afslutning. Morten D. Madsen mistede balancen på de første meter, og så var løbet kørt.

PRAG – Han havde intet at tabe, Morten D. Madsen. Bare det at stå i 60 meter-semifinalen efter personlig rekord i indledende var en succes. Havde han en ny rekord i sig? Han så skarp ud i opvarmningsstarterne, men da slaget skulle stå, kom han for fladt ud og mistede balancen. Han undgik at falde, men løbet var kørt, og han kom joggende i mål i 9,47 sekunder.

”Pludselig får jeg overbalance. Der er ikke så meget at sige til det, ud over at det selvfølgelig er irriterende og bittert. Men jeg er bare glad for, at det ikke skete i det indledende heat. Jeg har stadig meget at tage med herfra, det var fedt at være med,” lød det fra den 19-årige debutant, for hvem det større fokus hele tiden har været på sommerens løb.

Mortenmadsen Jiroashx
”Det er jo stadig 100 meteren, det handler om. Nu ser jeg bare frem til at komme hjem og træne, og så slå den danske rekord til sommer.”

Hurtigste tid i semifinalen havde briten Richard Kilty med 6,53 sek. 6,62 sek. lød den tid på, som tyskeren Julias Reus tog den sidste finaleplads med.

EM-inde Prag d. 5.-8 marts 2015
4. dag
60 meter M semifinaler 
Resultatliste

Foto: Morten D. Madsen kommer for fladt ud i starten - og det bliver fatalt. (Jiro Mochizuki)

© Copyright Dansk Atletik Forbund