Loading...

Nyheder 2015

Trænerkonference – sidste tilmelding i dag!

12. april 2015 · Jeppe Weinreich

Fremtidens talentudvikling bliver lagt fast førstkommende weekend i Odense. Mød op og vær med til at forme det atletikmiljø, som du selv gerne vil se.

Det kommer til at handle om fremtidens atletikmiljø. Førstkommende weekend afholder DAF en udviklings-konference for alle atletik- og motionsklubber om lørdagen og en trænerkonference om søndagen.

TROEST Stina DEN Asn1553ashx

Søndagens program byder på debat for trænere. Der vil også være mulighed for at møde DAF's nye sportshef Piotr Haczek og høre hans perspektiv på eliteatletikkens fremtid i Danmark.

De kommende års talentudviklingsmodul vil her blive fremlagt, og de deltagende til blive inviteret med til drøftelse af de muligheder, det giver.

Konkret vil vi i løbet af konferencen komme ind på bl.a. følgende spørgsmål:

- Hvad er dansk atletiks internationale niveau? Hvor vil vi gerne være? Og hvad skal der til? 
- Skal dansk atletik fortsat deltage i internationale ungdomsmesterskaber? Eller skal vi følge f.eks. Finlands og Sveriges eksempel og have en mere kritisk tilgang til aldersgruppens mesterskab? Vi tager diskussionen her. 
- Kan vi med succesrige eksempler fra andre dele af idrættens og atletikken blive bedre til at samarbejde om at udvikle dygtige atleter?  

Dansk Atletik Forbund, DAFs sportschef og forbundets elitestab byder alle foreninger og øvrige interesserede velkomne på Hotel Scandic i Odense.
Pris: 200 kr.

SIDSTE TILMELDING ER MANDAG D. 13. APRIL. Tilmelding HER

Foto: Stina Troest ved Junior-EM 2013. (DECA Text&Bild)

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund