Loading...

Nyheder 2015

To arrangementer har fundet en vært

27. april 2015 · Jeppe Weinreich

Greve og Ballerup AK er trådt til som arrangør af hhv. Øst-/Vestmesterskaber i mangekamp samt den indledende runde i DT 1. division Øst.

Flere brikker falder fortsat på plads i årets store terminsliste. I sidste uge kunne Greve Atletik og Ballerup AK således blive plottet ind som arrangør af to vigtige stævner i maj. Søndag den 17. maj gælder det den indledende runde i 1. division Øst, hvor der i år er hhv. seks og otte klubber med hos kvinder og mænd. Det bliver Ballerup AK – der har hold med hos begge køn – som står for at afvikle matchen. Se hele programmet i Danmarksturneringen 2015 - klik HER

1. og 2. pinsedag (24.-25. maj) er der Øst-/Vestmesterskaber i mangekamp, og det kommer denne gang til at foregå på Greve Stadion, hvor den lokale klub Greve Atletik vil hjælpe Team Mangekamp med at få afviklet de to mesterskaber.

”I Mangekampsgruppen er vi rigtig glade og taknemmelige for, at klubben har gjort det muligt at gennemføre stævnet. Medvirkende hertil har det naturligvis været, at renoveringen af Greve Stadion endnu ikke er påbegyndt,” lyder det fra Niels-Christian Bendixen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund