Loading...

Nyheder 2015

Kronprinsen og mere end 500 børn til Skole OL i Helsingør onsdag 6. maj

28. april 2015 · Henriette Leth Nielsen

Sammen med borgmester Benedikte Kiær vil H.K.H. Kronprins Frederik være med, når mere end 500 lokale børn fra 22 klasser fra i alt otte skoler skal konkurrere i atletik ved deres egne olympiske lege på Helsingør Atletikstadion onsdag 6. maj med start kl. 8.30.

20140617 Skole OL 152 1AshxSkole OL er landets største atletikstævne for børn. Man kan deltage i Skole OL enten ved at holde et Skole OL stævne på skolen, ved at afvikle de indledende, kvalificerende runder i nogle idrætstimer på skolen – eller ved at deltage i et Skole OL-lokalstævne, der afvikles i 17 byer rundt i landet.
Helsingør er en af de byer, der afholder Skole OL lokalstævne, og H.K.H. Kronprins Frederik er med til at åbne stævnet onsdag 6. maj med start kl. 8.30. Birthe Steenberg er formand i Helsingør IF Atletik og ser frem til royalt besøg.
”Vi er naturligvis meget beæret over, at en fra den kongelige familie deltager i vores Skole OL. Og at det så ovenikøbet er kronprins Frederik, der har sportslige interesser, sætter vi stor pris på," fortæller Birthe Steenberg, der er i fuld gang med de sidste forberedelser til Skole OL-stævnet.
 
Helsingørs borgmester, Benedikte Kiær, glæder sig også til H.K.H. Kronprins Frederiks deltagelse i Skole OL:
 
”Skole OL er et helt fantastisk arrangement, som vi glæder os meget til at være værter for i Helsingør. At kronprins Frederik er med, når børnene går i gang med konkurrencerne gør dagen til noget helt særligt både for børn og voksne. Jeg er sikker på, at vi kan se frem til en dejlig festdag for børneidrætten på Helsingør Atletikstadion på onsdag”.
 
Om Skole OL
Skole OL arrangeres af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og TV 2 - og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. Foreløbig er cirka 19.000 elever i hele landet tilmeldt årets Skole OL. Disciplinerne er løb, spring og kast - og Skole OL hylder klassesammenholdet og det personlige engagement. Børnene konkurrerer klassevis, og alle klasser har (i lighed med andre andre 4.-7. klasser i landet) mulighed for at kvalificere sig til Skole OL finalestævnet i København 9.-12. juni. Læs mere på skoleol.tv2.dk
 
Billedet er fra H.K.H. Kronprins Frederiks deltagelse i Skole OL i 2014.

© Copyright Dansk Atletik Forbund