Loading...

Nyheder 2015

Trajkovski nærmer sig drømmegrænsen

02. maj 2015 · Jeppe Weinreich

Med 7.86 meter i Iowa lørdag noterede Andreas Trajkovski sig for karrierens hidtil længste spring. Grundet manglende vindmåling kommer resultatet imidlertid ikke til at tælle.

Længdespringeren Andreas Trajkovski ligner mere og mere historiens anden dansker over drømmegrænsen otte meter. Lørdag kom den 22-årige Sparta-atlet fire cm nærmere drømmen, da han i Council Bluff, Iowa nåede ud på 7.86 meter. En længde, som kun Morten Jensen har gjort bedre. Desværre for Trajkovski var der - trods stævnets status som regionalt mesterskab i Junior College – ingen vindmåler til stede. 

”Det er selvfølgelig lidt bittert, at det ikke tæller som officiel personlig rekord, men vi er kun i starten af maj måned, så jeg tager det roligt,” lyder det fra Trajkovski, hvis officielle PR på 7.82 meter stammer fra Junior-VM 2012.

Med serien 7.86 – 7.65 – 7.85 meter var han aldeles suveræn i konkurrencen. Efter eget udsagn rørte han endda ikke planken i det længste spring. Nu gælder det så de nationale mesterskaber i Kansas om to uger, som han er favorit til at vinde. Det bliver hans sidste stævne i USA, inden han i slutningen af maj kommer til Danmark for at forberede sig frem mod juli måneds EM-U23 i Tallinn.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund