Loading...

Nyheder 2015

VM i halvmaraton 2014 i finalen til fornemme Europæiske Turistpriser

05. maj 2015 · Dansk Atletik Forbund

VM i halvmaraton 2014 og København er blandt finalisterne i European Sport Tourism Awards, som er netop blevet offentliggjort.

VM Start WebashxHvem der løber med priserne afgøres 14. maj i Irland.
”Det er et skulderklap til vores eventafvikling, at VM i halvmaraton 2014 er kommet i finalen i ikke færre end fire kategorier ved det årlige European Sport Tourism Awards,” siger Jakob Larsen, direktør i Dansk Atletik Forbund, som sammen med Sport Event Denmark og København stod som afviklere på VM i halvmaraton sidste år.
Først blev VM i halvmaraton 2014 et tilløbsstykke for de 30.000 motionister, der for første gang nogen sinde kunne tilmelde sig et VM i halvmaraton, dernæst blev det en løbende succes, der har banet vejen for et årligt tilbagevendende halvmaraton i København, CPH Half, og nu løber mesterskabet med en række nationale og internationale priser.
VM i halvmaraton 2014 i er således finalen i følgende fire kategorier i European Sport Tourism Awards:
• European Sport Tourism City
• Sport Tourism Digital Marketing Award
• Sport Tourism Digital Marketing Award og 
• European Sport Tourism Event of the Year
Det er anden gang, at konferencen European Sport Tourism Summit afvikles, og i denne forbindelse kåres de bedste europæiske sportevents og byer, der har gjort en forskel i forhold til at brande sport og destinationer. Dommerpanelet består af uafhængige dommere, som har års erfaring med sportevents og turismefremstød.
Prisvinderne annonceres 14. maj om aftenen i forbindelse med konferencen. VM i halvmaraton bliver den aften repræsenteret af eventmanager, Frederik Munk fra Sport Event Denmark, som også er speaker på konferencen.
FAKTA:
VM i halvmaraton har tidligere løbet med
• Kulturministeriets Idrætspris 2014
• Årets bedste sportsevent ved Københavns Kongres og Event Award 2015
• IAAFs ’Athletics for A Better World-stempel’ 
VM-arrangører: Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. 
Danmarks nye verdensklasseløb, Copenhagen Half Marathon, afvikles for første gang søndag 13. september - læs mere på cphhalf.dk

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund