Loading...

Nyheder 2015

20.046 børn tilmeldt Skole OL!

06. maj 2015 · Dansk Atletik Forbund

Det tikker stadig ind med tilmeldinger til årets Skole OL, og tirsdag middag er tilmeldingstallet oppe på 20.046. Man kan endnu nå at tilmelde sig - resultater skal være indtastet senest 21. maj.

20140617 Skole OL 148AshxArrangørerne af Skole OL er ovenud glade for, at ikke færre end 20.046 børn fra hele landet er tilmeldt landets største atletikstævne for børn. 

"Vi er glade for, at så mange børn får mulighed for at prøve kræfter med løb, spring og kast - og olympisk magi i juniorhøjde. Trods regnvejr i Hvidovre i tirsdags, var stadion fyldt med glade børn, der med et smil på læben kæmpede sammen med kammeraterne om de attraktive pladser til Skole OL-finalen i juni", fortæller Skole OL projektleder Signe Hedemann Mikkelsen.
Om Skole OL
Skole OL er for alle landets 4.-7. klasser og er landets største atletikstævne for børn. Man kan deltage i Skole OL enten ved at holde et Skole OL stævne på skolen, ved at afvikle de indledende, kvalificerende runder i nogle idrætstimer på skolen – eller ved at deltage i et Skole OL-lokalstævne, der afvikles i 17 byer rundt i landet.
Enkelte atletikklubber har allerede holdt Skole OL lokalstævne, og i morgen onsdag 6. maj går det løs i Hillerød og Helsingør.
Se videoer fra Herning - klik HER) og Hvidovre - klik HER - og følg med på Skole OLs Facebook-side,
hvor vi løbende lægger billeder og videoer fra lokalstævner rundt i landet.
 
Skole OL arrangeres af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og TV 2 - og støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. Foreløbig er cirka 19.000 elever i hele landet tilmeldt årets Skole OL. Disciplinerne er løb, spring og kast - og Skole OL hylder klassesammenholdet og det personlige engagement. Børnene konkurrerer klassevis, og alle deltagende 4.-7. klasser har mulighed for at kvalificere sig til Skole OL finalestævnet i København 9.-12. juni.
Tilmelding og yderligere info på www.skoleol.tv2.dk
#skoleol

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund