Loading...

Fra sidste års finale på Skovdalen Stadion. (Kim Gudmand)

Nyheder 2015

DTU: Hvem skal i finalen i år?

29. maj 2015 · Jeppe Weinreich

DM HOLD 12-15 ÅR & JUNIOR INDLEDENDE. Lørdag foregår det på Skovdalen Stadion i Aalborg, søndag er det på Østerbro. Hvert sted skal de tre finalehold i de fire klasser findes.

53 hold fordelt på 20 klubber skal i weekenden dyste om en plads i årets finale af den traditionsrige turnering DM Hold 12-15 år & Junior – i daglig tale bare ”DTU”.

I Aalborg lægges der ud lørdag med holdene fra Vest, og selvom det ”kun” er ungdom og juniorer, så kan man godt forvente et par topresultater med højdespringer Jonas Kløjgård (1900) og 400 meter-løber Benjamin Lobo Vedel (Aalborg AM) til start. Sidstnævnte har allerede imponeret på distancerne 100 til 300 meter i år, men har altså her sæsonens første start på favoritdistancen.

Grundet et andet arrangement på Østerbro Stadion skal holdene fra Øst først i konkurrence søndag, og det skulle gå mærkeligt for sig, om ikke Sparta på hjemmebane får hold videre i alle klasser. Sprinter Frederik Schou-Nielsen (Sparta) er efter noget sygdom klar til at sæsondebutere på 100 meteren.

DM Hold 12-15 år & Junior 2015 indl. runde
Aalborg d. 30. maj – mere info
Østerbro d. 31. maj – mere info

© Copyright Dansk Atletik Forbund