Loading...

Copenhagen Half Marathon

DR sender fire timer live fra Copenhagen Half Marathon søndag 13. september

03. juli 2015 · Henriette Leth Nielsen

Danmarks nye verdensklasseløb afvikles søndag 13. september i København og på Frederiksberg. Copenhagen Half Marathon rangerer i toppen af den internationale superliga inden for løb og vil blive vist direkte på DR1.

Motorcykler på ruten, kameratårn i start- og målområdet samt en snurrende helikopter hen over løbet er nogle af de steder, DRs kameraer vil være placeret søndag 13. september, når der sendes fire timers direkte TV fra Copenhagen Half Marathon.

”Med 25.000 løbere i Københavns gader samt en masse begejstrede tilskuere er ingredienserne til en helt særlig begivenhed i den grad på plads. Og vi er glade for, at vi kan få begivenheden ud til alle danskere,” siger sportschef i DR, Søren Vestergaard.

Arrangørerne af Copenhagen Half Marathon ser også frem til samarbejdet med DR, og til at alle de danskere, der ikke deltager eller hepper også kan blive en del af Danmarks nye verdensklasseløb.

”Vi havde et rigtig fint samarbejde med DR i forbindelse med VM Halvmaraton, så vi glæder os meget over, at DR igen er friske på en livetransmission fra Danmarks nye store, internationale løbeevent," fortæller direktør i Dansk Atletik Forbund Jakob Larsen og fortsætter:

"Copenhagen Half Marathon har jo fået tildelt en fornem bronzelabel af det internationale atletikforbund, IAAF, hvilket er med til at placere løbet helt i toppen af verdensranglisten over attraktive løb. Og det ses også på deltagerinteressen: Hver dag modtager vi mange nye tilmeldinger fra både ind- og udland. Sidst men mindst ikke er kenyanske Bedan Karokis mål at sætte verdensrekord til CphHalf, hvorfor der alt i alt er udsigt til en gigantisk løbefest i København."

Når eliteløbet er overstået, fortsætter DR med at dække Copenhagen Half Marathon motionsløbet med bl.a. kameraer og reportere på ruten samt interviews i målområdet.

 

Fakta om Copenhagen Half Marathon

Copenhagen Half Marathon bygger videre på succesen fra IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 og det populære Powerade Copenhagen Half Marathon.

#cphhalf

© Copyright Dansk Atletik Forbund