Loading...

European Youth Olympic Festival - Tbilisi

Ingen finale til Victor trods 7. bedste tid

29. juli 2015 · Jeppe Weinreich

Amager-løberen havde ikke det fornødne held med sig, da der tirsdag blev løbet indledende på 800 meter.

En smule held skal der til, hvis man skal med i en 800 meter-finale ved et internationalt mesterskab. Det måtte 16-årige Victor Thomsen erkende, efter at finalepladsen lige nøjagtig glippede. Victor løb ellers sin chance, da han efter et langsomt udgangstempo gik i front og trak feltet i håb om en hurtig sluttid. Lige før 600 meter mærket gik et par konkurrenter foran, men Amager-løberen fulgte efter og fik kæmpet sig i mål på en 3. plads i tiden 1:56,95.

Eftersom kun de to første gik direkte til finalen, var han afhængig af, at der ikke blev løbet for stærkt i de to efterfølgende heat. Heat 2 var langsomt, og før det sidste heat levede håbet om en dansk finaleplads. Men ak, her løb nr. fire 0,3 sek. hurtigere end Victor Thomsen, der dermed ikke gik i finalen trods den 7. hurtigste tid af alle.

“Det er selvfølgelig ærgerligt at være så tæt på, men Victor fik en god international erfaring, og der er masser at bygge videre på,” lyder det fra træner Peter Klok, som er med i den georgiske hovedstad, hvor temperaturen tirsdag var tæt på at ramme de 40 grader.

European Youth Olympic Festvial - Tbilisi (GEO) d. 28/7-2015
800 meter drenge indl.
Heat 1
1.Eliott Crestan,BEL 1:54,73 Q
2.Javier Miron Caro, ESP 1:56,35 Q
3.Victor Thomsen, DEN 1:56,95
(dermed ikke videre - samlet nr. 9 ud af 21)
Resultatliste

© Copyright Dansk Atletik Forbund