Loading...

Tre talenter i 16-17 års klassen ved DMU i 2012, hvor Hvidovre også var vært. I weekenden bliver det hos de 20-22 årige, at Zarah Buchwald, Mette Graversgaard og MarthaTraoré igen jagter medaljer. (Kim Gudmand)

DMU - Hvidovre 22.-23. aug.

12 danske mestre til start ved DMU

20. august 2015 · Jeppe Weinreich

Førstkommende weekend afvikles de danske ungdomsmesterskaber på Hvidovre Stadion, og i de ældste klasser finder man flere prominente navne.

Holder vejrudsigten ellers stik, bliver det en flot weekend på Hvidovre Stadion. 25 grader og ikke en sky på himlen lyder prognosen på - altså helt anderledes end i fjor, hvor Østerbro Stadion nærmest druknede i regn. Dermed er rammerne lagt for mange flotte resultater i det, der er sæsonens hjemlige højdepunkt for dansk atletiks mange talenter.

Ikke færre end 12 nykårede mestre fra Store DM kommer til start ved DMU, det gælder bl.a. Morten Dalgaard Madsen (Skive AM), som i U23-klassen er storfavorit på 100 og 200 meter, mens alle tre medaljevindere fra kvindernes DM på 100 meter igen er med. Og eftersom Hvidovre Stadion er kendt for sine hurtige baner, det så man senest ved Copenhagen Open for to måneder siden, tegner 100 meter-finalerne da også til at kunne bekræfte, at niveauet i dansk sprint aldrig har været højere.

Flere af medaljevinderne fra de internationale ungdomsmesterskaber i juli har holdt formen kørende i lang tid nu, og ved DMU byder muligheden sig for at prøve nogle uvante øvelser af. Anna Emilie Møller (Blovstrød) har således fravalgt 1500 og 5000 meter og gør i stedet to interessante starter på 800 meter og ikke mindst 3000 meter forhindringsløb, mens Nicolai Hartling (Sparta) forsøger sig på 110 meter hæk.

DMU – Hvidovre Stadion d. 22.-23. august 2015
Al information på arrangørernes hjemmeside – klik HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund