Loading...

David Katz

Copenhagen Half Marathon

Cph Half får fornemt besøg af verdens førende løbsekspert

28. august 2015 · Henriette Leth Nielsen

Den internationale løbsekspert, David Katz, er med til at gøre Copenhagen Half Marathon til verdens bedste løb!
CphHalf har hentet en af verdens førende tekniske løbseksperter til København for at hjælpe med at gøre Copenhagen Half Marathon til et af verdens allerbedste løb.

David Katz’ opgave bliver primært at evaluere på Cph Half, så løbet kan justeres i den rigtige retning mod det attraktive gold label. Copenhagen Half Marathon har allerede fået den internationale blåstempling af IAAF i form af et bronzelabel, som alle labelløb tildeles første år.

“David Katz er løbsteknisk ekspert i IAAF og er kort fortalt verdens bedste inden for sit område. Da vi inviterede ham til at komme og evaluere Cph Half, takkede han ja med glæde, hvilket ikke mindst skyldes, at han har rigtig gode minder fra VM Halvmaraton i København. Vi tror og håber på, at David Katz kan bidrage til at videreudvikle Copenhagen Half Marathon til verdens bedste sted at løbe,” fortæller Dansk Atletik Forbunds direktør, Jakob Larsen.

Det internationale atletikforbunds allerførste regelguide for teknisk afvikling af løb er formuleret af David Katz. Og det er stadig den regelguide, motionsløb i hele verden tager udgangspunkt i. Udover at være løbsteknisk ekspert i IAAF, har David Katz været løbsteknisk ansvarlig for OL og er i dag løbsteknisk ekspert for New York Marathon.

Allerede to dage inden Copenhagen Half Marathon spiller David Katz en rolle, idet han til en netværksmiddag for arrangører i Danmarks Officielle løbskalender fortæller om sine erfaringer med at arrangere løb i hele verden igennem hele sit liv.

© Copyright Dansk Atletik Forbund