Loading...

Fra finalen i 2008, som også fandt sted i Skive. (Gunner Sørensen)

DM Hold 12-15 år & Junior

DTU: Holdtitler på spil i Skive

10. september 2015 · Jeppe Weinreich

Den traditionsrige holdturnering for ungdom kulminerer med finalen førstkommende lørdag. Det sker i Skive, som for femte gang siden 2000 står som arrangør.

I fjor præsterede Aarhus 1900’s juniordrenge den højeste score i turneringens historie, da de på Skovdalen Stadion sikrede sig titlen for første gang. Med enkelte undtagelser kan klubben stille med samme hold, når finalen på lørdag afvikles i Skive. Det er et hold, der tæller flere profiler, bl.a. junior-europamesteren i højdespring, Jonas Kløjgård, der som noget nyt denne gang også er med i længdespring.

Sparta kommer som forsvarende mestre i de tre andre klasser, og bedømt ud fra resultaterne i den indledende runde er de da også favoritter. I den yngste pigeklasse kan de dog forvente god modstand fra Aalborg AM.

For et par år siden blev der åbnet op for at stille med fusionerede hold til lejligheden. Det har Skive AM og Stoholm IF gjort med stor succes. Således er det kombinerede klubhold repræsenteret i alle fire klasser. Noget, som ellers kun Sparta og Aarhus 1900 har formået i år.

DM Hold 12-15 år & Junior - Skive Stadion d. 12. september kl. 10

Startlister og anden info - klik HER

Sådan gik det i den indledende runde - klik HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund