Loading...

Fra NM Cross 2014. Tre kvindelige juniorer, som forhåbentlig også er med ved de to kommende mesterskaber i cross. (DECA Text&Bild)

NM og EM Cross 2015

Crossløbere kommer på internationale opgaver i Göteborg og Provence

15. september 2015 · Jeppe Weinreich

I november gælder det NM, i december EM for landets bedste crossløbere. To mesterskaber, som der med god grund næres visse forventninger til.

Det har været en lang sæson med et væld af internationale mesterskaber, og de fleste atletikfolk har allerede nu tankerne rettet mod 2016. For de bedste mellem- og langdistanceløbere resterer der imidlertid to spændende højdepunkter udenlands, nemlig NM Cross i Göteborg d. 7. november og ikke mindst EM Cross i Hyéres (FRA) søndag d. 13. december.

1. runde af årets CrossChallenge (24/10 – sted endnu ikke offentliggjort) danner som vanligt grundlag for udtagelsen til NM Cross. I forbindelse med EM Cross, der afvikles på en travbane i det sydligste Provence ved Middelhavskysten, vil der blive forhåndsudtaget løbere på baggrund af tidligere resultater samt forventede præstationer, ligesom at wildcards kan komme på tale. Udtagelsen sker den 15. november.

Læs mere om udtagelseskriterierne på Elite-siden under ”Mesterskabskrav”

© Copyright Dansk Atletik Forbund