Loading...

Jacob Ø. Markussen - her i Bernstorffsparken i vinter - blev en højst overraskende samlet vinder af sidste års turnering. (Kim Gudmand)

Cross Challenge 2015-16

Vinterturneringen programsat

22. september 2015 · Jeppe Weinreich

Den traditionsrige turnering åbner i Bernstorffsparken i Charlottenlund d. 24. oktober og slutter med DM Kort Cross i Aarhus d. 19. marts. For første gang i mange sæsoner kommer turneringen forbi Esbjerg, hvor vinderen af Kongepokalen den 30. januar skal kåres.

Banesæsonen er forbi for landets bedste løbere, og for mange er blikket allerede nu rettet mod den kommende crosssæson. DAFs traditionsrige Vinterturnering – som de seneste år har heddet Cross Challenge – består også denne gang af seks runder.

Sidste sæson dannede Bernstorffsparken i Charlottenlund ramme om DM Lang Cross, og samme sted d. 24. oktober åbner sæsonen 2015/16. Det sker med endnu en gang terrænløb, som denne gang dog ikke gælder som DM – til gengæld dystes der her om pladser til NM Cross i Göteborg, som finder sted to uger efter.

De kommende fem runder må de sjællandske løbere så forberede sig på noget rejsetid, da Cross Challenge herefter turnerer i Jylland – med DM 10 km landevej i Strib som en lille undtagelse. Esbjerg har ikke arrangeret en runde i en del år efterhånden, men er denne gang vært for DM Lang Cross samt holdstafet søndagen efter.

Cross Challenge 2015/2016
24/10 Cross – Charlottenlund (Sparta)
14/11 Crossstafet – Aarhus (AGF)
30/1 DM Lang Cross – Esbjerg (Esbjerg AM)
31/1 Crossstafet (DM Hold kort cross) – Esbjerg (Esbjerg AM)
12/3 DM 10 km landevej – Strib, Middelfart (Lillebælt i Løb)
19/3 DM Kort Cross- Aarhus (AGF)
Turneringens hjemmeside

- opdaterede regler for årets turnering - klik HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund