Loading...

Skole OL

Sådan kan din klub blive arrangør af et Skole OL-stævne

30. september 2015 · Henriette Leth Nielsen

Vil du og din klub være med til at gøre Skole OL til Danmarks største årlige sportsbegivenhed for børn?

Skole OL er et gratis landsdækkende skoleatletikstævne for alle landets 4., 5., 6., og 7. klasser og har siden 2009 samlet tusinder af elever. I foråret 2015 afholdtes 18 Skole OL-stævner rundt om i landet samt det store finalestævne på Østerbro Stadion – med i alt mere end 40.000 starter.

Skole OL har vokseværk og bliver endnu større i 2016 I 2016 vil vi gerne, at endnu flere elever får en god oplevelse med Skole OL og atletik. Og vi håber, at jeres klub har lyst til at være en del af successen.

Arrangér Skole OL som det passer jer bedst Skole OL kan arrangeres på mange måder. Der er stort set ligeså mange måder at holde et Skole OL-stævne på, som der er klubber. Hvis du har en idé til, hvordan jeres klub kan arrangere Skole OL, eller hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan I kan arrangere et stævne, så kontakt endelig DAFs Skole OL-projektleder, Signe Hedemann Mikkelsen, og få en snak om hvilke muligheder der er i jeres klub: signe@dansk-atletik.dk / 23707025.

Spørg endelig efter vores Skole OL-eventmanual, der dels kan inspirere til at holde et Skole OL-stævne dels kan give svar på eventuelle spørgsmål omkring Skole OL.

Skole OL Logo 2016Vigtige datoer for Skole OL 2016Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at holde et Skole OL stævne er at melde tilbage til DAF, hvornår jeres klub ønsker at afholde et lokalstævne. Vi forbeholder os retten til at foreslå en anden dato, hvis det viser sig, at for mange stævner falder på én dag. Vi fordeler datoerne efter først til mølle. Derefter skal du være opmærksom på følgende datoer:

  • Efterår 2015: book stadion
  • Slutningen af februar/starten af marts: Opstarts-/infomøde med mulighed for erfaringsudvekslinger og gennemgang af drejebog mv.
  • 19. maj 2016: frist for indtastning af resultater, hvilket betyder, at stævnerne skal være afholdt inden denne dato
  • 7. juni – 10. juni: finaleuge

© Copyright Dansk Atletik Forbund