Loading...

Atletikkens Årsmøde 2015

Speeddating og formandens beretning

06. oktober 2015 · Henriette Leth Nielsen

Formand Karsten Munkvad bød forsamlingen velkommen til atletikkens årsmøde 2015 lørdag morgen og rettede en særlig velkomst til tre ungdomsledere fra projekt- og eventlederuddannelsen Make Athletics Happen som var inviteret til årsmødet.

Speeddating Inden formandens beretning blev der holdt en times ’speeddating’, hvor årsmødedeltagerne i mindre grupper gik rundt ved syv temaborde og fik mulighed for at lytte og stille spørgsmål til aktuelle aktiviteter i forbundet. Se Torben Dan styre slagets gang og ringe med klokken, når deltagerne skal gå videre til næste bord her.

Kig med ved de syv borde her:

 

Formandens beretning Efter præsentationer og spørgetid om DAFs syv aktuelle fokusområder var der kaffepause, inden Karsten Munkvad fremlagde sin beretning:

Skole OLAf de mange tiltag i dansk atletik og motion er Skole OL et af de allerstørste lige nu. Vi har netop fået tildelt 600.000 kr. til Skole OL af DIF, og projektet udvikles og vil fortsat vokse. Jeg opfordrer alle klubber til aktivt at gå ind i projektet og afholde lokale Skole OL stævner - gerne flere klubber i samarbejde. Skole OL er en oplagt mulighed for samarbejde med kommunen.

Bevæg dig for livet - LøbGoRun sker i regi af visionssamarbejdet med DIF og DGI Bevæg dig for livet, og projektet vil foruden løb også integrere motionsgang som aktivitet.

Make Athletics HappenAndet år af projekt- og eventlederuddannelsen Make Athletics Happen starter nu til november, og alle klubber opfordres til at bakke op ved at sende unge deltagere på MAH.

Hør hvad nogle af de nyuddannede projektledere fortæller om Make Athletics Happen-uddannelsen: Nikoline (Helsingør IF) og Mikkel (KIF) + Mikkel (Sparta).

Internationalt Første års afvikling af Copenhagen Half Marathon blev en succes. Senere i denne måned vil DAF byde på værtskab af VM Halvmarathon 2018. Derudover nævnte Karsten Munkvad følgende historier fra den internationale atletikverden:

  • En mediebåret dopingskandale satte på mindre positiv vis også sit præg på året.
  • På den internationale scene blev Sebastian Coe valgt til ny IAAF præsident.
  • Vi har i år også set atletikkens fantastiske rollemodeller – både på eliteniveau med Sara Slott, som aktuelt er på forsiden af Idrætsliv – og for Masters med Rosa Petersen i interview af Jan Gintberg på DR1.

Læs interviewet med Sara Slott i Idrætsliv her.

Tak for indsatsenFormandens afrundede sin beretning med en stor tak til alle ude i foreningerne – for deres indsats året igennem. Derudover takkede han alle ansatte, udvalg og bestyrelsen for arbejde og indsats. Og afslutningsvis takkede han Nordea-fonden for støtte til flere af forbundets projekter, og DIF for troen på DAF.

Beretningen blev enstemmigt godkendt af forsamlingen.

© Copyright Dansk Atletik Forbund