Loading...

Navne

Mikkel Larsen skal lede Veteran-EM

10. oktober 2015 · Jeppe Weinreich

Den succesfulde hækkeløbstræner er blevet udnævnt som projektleder for Veteran-EM (EMACS 2017), der finder sted i Aarhus i sommeren 2017.

Med to OL-kandidater i sin træningsgruppe har Rio 2016 selvsagt høj prioritering for Mikkel Larsen. Men året efter er der noget, som hedder EMACS 2017 (Veteran-EM). Også det kommer til at fylde meget for den succesfulde hækkeløbstræner, der dog her får en anden kasket på, nemlig som projektleder for den store satsning.

EMACS 2017 bliver en kæmpe udfordring for arrangørerne fra Aarhus 1900. Smilets By kommer til at syde af veteranatleter og deres familier. Godt 4.000 deltagere forventes at deltage i konkurrencerne, der kommer til at strække sig over ni dage på Aarhus såvel som Viby Stadion.

Mikkel Larsens opgave bliver at planlægge og sikre, at mesterskabet afvikles på et professionelt og højt teknisk niveau. Han bliver ligeledes hovedansvarlig for alle øvrige elementer, der indgår i stævnet, såsom indkvartering, transport, sponsorer, presse/kommunikation, m.v.

”Det er en meget kompetent og indsigtsfuld mand, det er lykkedes os at få ansat på posten. Ud over et godt kendskab til 1900 og DAF har Mikkel ved flere lejligheder demonstreret, at han magter lederskabet af store events,” lyder det fra formanden for Aarhus 1900 AM, Henning Andersen, med henvisning til sommerens Aarhus Nordic Challenge såvel som Store DM, der begge havde Mikkel Larsen som bærende kraft.

Aarhus er i 2017 Europæisk Kulturhovedstad, og EMACS 2017 bliver i høj grad en del af det. Ambitionen er at flytte nogle af konkurrencerne ud i byrummet sammen med diverse sideevents og dermed nytænke atletikken.

Mikkel Larsen glæder sig til opgaven og dét at skulle stå i spidsen for EMACS 2017.

Europæisk Kulturhovedstad
”Det at få lov til at stå i spidsen for så stort et atletikstævne, når man som jeg brænder for atletik, er et fantastisk privilegium. Det er samtidig en mulighed, man måske kun får en gang i livet. Når det samtidig bliver i året for Aarhus som Europæiske Kulturhovedstad, bliver der virkelig mulighed for at tænke atletik på nye måder,” lyder det fra Mikkel Larsen, som p.t. arbejder som teamleder på Aarhus Universitet. 

Mikkel Larsen får kontor sammen med Aarhus 1900 AM’s øvrige medarbejdere på Observatoriestien. Ved siden af at være projektleder for EMACS 2017 fortsætter Mikkel Larsen som træner for Sara Slott Petersen og Andreas Martinsen.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund