Loading...

Teater

Marathon i Krudttønden - en tragikomisk teaterforestilling om løb

23. oktober 2015 · Henriette Leth Nielsen

Teatret Krudttønden viser i perioden 21. oktober - 21. november forestillingen "Marathon", hvor to unge skuespillere løber hele forestillingens 60 minutter. 

De to medvirkende spilles af det unge talent Benjamin Stender, der i 2014 vandt ”Årets talent” ved Reumert uddelingen for sin rolle i That Theatre Companys opførelse af ”The Woman in Black”. Han spiller sammen med Rasmus Emil Mortensen, der er uddannet fra den anerkendte britiske skuespilskole Royal Academy of Dramatic Art i London. That Theatre Companys leder og skuespiller Ian Burns instruerer forestillingen.

Instruktør Ian Burns siger om teaterstykket:

”Marathon er et intelligent, intenst og velskrevet 1 akts drama, som på metaforisk vis skildrer livet på en humoristisk, nutidig og social-relevant måde. I stykket ser Mark og Steve maratonløbet som en slags hævn på livet. De er begge overbeviste om, at det kun kan være mænd som i sandhed forstår værdien ved at udsætte sig selv for noget så smertefuldt, tidsforbrugene og i sidste ende formålsløst. Dette er netop en af den Italienske dramatiker Erba’s syn på sit eget køn: rå og til tider nærmest besat af enkelte fokuspunkter. Jeg glæder mig til med denne forestilling at præsentere danskerne for en af Italiens bedste og mest provokerende dramatikere og to unge fantastiske skuespillere, der kommer til at præge de danske scener fremover”.

Se trailer fra forestillingen her - og læs mere her.

© Copyright Dansk Atletik Forbund