Loading...

Elite & Talent: ATK-Talentcentre

16 dage til første træningssamling: Er DU tilmeldt?

05. november 2015 · Jeppe Weinreich

Om kort tid starter fremtidens nye (decentrale) talentudvikling for alvor. Det sker i landets to første centre i Ballerup og Aarhus, der har fået fin tilbagemelding fra mange de 240 inviterede talenter.

Jørgen Matz fra ATK-TC Ballerup ser frem til weekenden 21.-22. november. Her skal lederen af det nye ATK-Talentcenter i Ballerup nemlig for første gang hilse på mange af i alt 125 talenter, som er inviteret til træningssamling. De unge atleter i alderen 14-19 år kommer fra ti sjællandske klubber, som er tilknyttet centret, der sammen med dét i Aarhus, hvor de aktive kommer fra fem jyske klubber, udgør to pilotprojekter, inden flere byer efter planen kommer til.

”Jamen, vi har oplevet en fin tilbagemelding og er på nuværende tidspunkt over det antal tilmeldte, som der skal til, men der er fortsat plads til flere" lyder det fra Jørgen Matz, der glæder sig til at komme i gang med det vigtige talentarbejde.

I den forbindelse har DAF besluttet at forlænge fristen for tilmeldinger til begge ATK-TC, så det er stadig muligt at tilmelde sig.

”Dette er en enestående mulighed for det hjemlige atletikmiljø. Der har været brug for nytænkning, og dét at træne på tværs af klubberne kan blive en stor gevinst for alle, ikke bare for atleterne, men bestemt også for de enkelte klubtrænere, som vil blive opkvalificeret gennem ATK-konceptet.”

Weekenden 21.-22. november udgør i Ballerup en dobbeltsamling, mens man i Aarhus starter op med en spændende introduktionsdag, der foregår søndag den 22. november.

Tilmeld dig nu!
Se listerne med de i alt 240 navne, som er udvalgt til at deltage i enten Aarhus eller Ballerup HER.

Tilmeldinger af aktive skal sendes via et udfyldt tilmeldingsskema til de to centerledere for hhv. ATK-TC Ballerup og Aarhus.

ATK-TC Ballerup:  Centerleder Jørgen Matz
jmat@mettebundsgaard.dk, mobil 30832521

ATK-TC Aarhus: Centerleder Ulla Kolding
ullakolding@gmail.com, mobil 61662083

Om træningssamlingerne
ATK-TC konceptet indeholder ti-dages træningssamlinger med to træningspas pr. dag og 10 uddannelses / udviklingsmoduler pr. sæson. Disse fordeles i udgangspunktet i seks en-dages-samlinger og to to-dages-samlinger, alle placeret i weekender i perioden fra oktober til og med juni. Læs meget mere HER

© Copyright Dansk Atletik Forbund