Loading...

DM Trail (lang distance)

En ny DM-sæson indledes på Bornholm

09. november 2015 · Jeppe Weinreich

I januar måned afholdt den bornholmske klub Tejn IF det første DM i Trail nogensinde. Salomon Hammer Trail Winter Edition d. 16. januar 2016 får igen DM-status.

Efter at en lang række danske mestre blev kåret i 2015, er der p.t. lidt stille på mesterskabs-fronten. Det bliver der rådet bod på allerede d. 16. januar i det nye år, hvor DM Trail afvikles på Bornholm med Tejn IF som arrangør. Det sker i forbindelse med Salomon Hammer Trail Winter Edition, som allerede i januar 2015 dannede ramme om det første officielle DM. Dengang var der tale om mesterskabet på den korte distance; nu kommer det til at dreje sig om den lange og seje distance, der inden for trail er på 50 km.

Deltagerne ved Salomon Hammer Trail Winter Edition (den ”rigtige” udgave finder sted d. 6.-7. maj) ved, hvad der venter dem. En hård og krævende rute, som finder sted i efter danske forhold uvant spektakulære rammer.

”Vi glæder os til igen i 2016 at kunne byde velkommen til et dansk mesterskab på Bornholm. Starten går fra Hammerhavnen, og løberne vil blive budt på flot kuperet terræn, hvor de på en 21 km lang rundstrækning kommer til at stifte bekendtskab med Hammerknuden, flere granitbrud samt Slotslyngen,” lyder det fra Lene Møller fra arrangørklubben Tejn IF.

- Mere info på arrangørernes hjemmeside

© Copyright Dansk Atletik Forbund