Loading...

Kirse Ellegaard forlader ringen som dansk mester i fluevægt 2015.

Navne

DAF vinder DM-guld – i boksning!

01. december 2015 · Jeppe Weinreich

Atletikforbundets souschef, Kirse Ellegaard, er en DAF-ansat med mange talenter. Det viste hun ved weekendens danske mesterskaber i boksning.

Hun fylder måske ikke meget i landskabet, Kirse Ellegaard, men tag ikke fejl: DAFs souschef er særdeles hårdtslående. Det beviste den 40-årige bokser fra SIK Fight søndag, da hun ved DM i Gilleleje kom til tops i fluevægt (48-51 kg) efter at have besejret Mia Münster (Hvidovre Bokseklub) i finalen over fire runder.

DM-titlen er ikke Kirses første, men den seneste guldmedalje ligger efterhånden en del år tilbage. Imellem titlerne har hun fået to børn, ligesom at hun i september i år kunne fejre sit 10-års jubilæum i DAF.  

Med det fornemme comeback i år – to sejre i to kampe – siger Kirse samtidig farvel til ringen, da hun efter nytår falder for aldersgrænsen (-40 år) og dermed må lægge handskerne på hylden efter i alt 44 kampe i karrieren. Som souschef i et forbund, hvis stab er vokset markant i løbet af de ti år, hun har været ansat, kommer hun dog ikke til at savne udfordringer fremover.

 

© Copyright Dansk Atletik Forbund